Nyári Zsolt

Nyári Zsolt közéleti írásai

Friss topikok

Ezt tanítják a Szent Koronáról (szent tökfödő) gyerekeknek, turistáknak.

2013.06.01. 21:47 nyarizsolt

Visegrádban ez a szöveg található szó szerint a Szent koronáról. A teljesség igényével, szó szerinti idézet következik a visegrádi várban található szent töföfő másolatáról. Megjegyzés: Ezt a szöveget a felsőbbrendűségről és az idiotizmusról, elnyomásról, még maga Hitler is megirigyelné szerintem. Csak ma, cirka 2 óra alatt, kb 300 ember olvasta... Íme:

IMG_20130601_125827.jpgA Magyar Szent Korona

"Egy, a teológiának, a képzőművészetnek és a természet-tudománynak csodálatos szintézise előtt állunk, amelyhez fogható tárgy nincs a Földön, amelynek elkészítése a Szentlélek segítő ereje nélkül ember számára aligha lett volna lehetséges.

A Szent Koronának aurája van, amely önállóan is képes, ha az idő eljött, megnyilatkozni"

(V. Hunyadi László - ötvös-művész, restaurátor igazgató)

Az elszakított nemzetrészek körében ma is erősen él az a tudat, hogy a Magyar Szent Koronához hozzátartozik a Kárpát-medence egész területe.

Ez a tudat a Magyar Szent Koronának egyfajta határok feletti nemzeti összetartó erőt kölcsönöz, és ezáltal életben tartja a MagyarSzent Koronának a Kárpád-medence népei közötti összetartó erejét, nemzetekfelettiségét is. Ennek oka az a jogviszony, melynek értelmében a Kárpát-medence egész területe a Magyar Szent Korona tulajdona, és tagja.

Ebből a tulajdonviszonyból következően pedig a Kárpát-medence minden olyan lakója, aki a Magyar Szent Korona hivatalos uralma alatt került a Kárpát-medencébe, ezek leszármazottja, és választójoggal is rendelkezik, a Magyar Szent Korona tagja.

Ez a jog ma, a Magyar Szent Korona szétdarabolása után is érvényes, függetlenül attól, hogy az illető egyén ma melyik Kárpát-medencei állam polgára.

Mindebből az következik, hogy a Magyar Szent Korona – mint jogintézmény – az ország feldarabolása után egy államok feletti állammá vált.

Ez a jogi helyzet azért áll fenn, mert Szent István magyar király a Magyar Szent Koronát a magyar királyság – mint állam – fölé helyezte, majd halála előtt, 1038-ban országát és koronáját a Mennybe fölvett Szűz Mária tulajdonába adta. Az átadást, a felajánlást Szűz Mária elfogadta.

Ez, a – Mindszenty József hercegprímás szerint – Szűz Mária és Szent István között kötött 'történelmi szerződés' a Kárpát-medence teljes területét Szűz Mária országává tette.Mivel a 'szerződő felek' egyike égi személy, ezen 'jogi helyzeten' földi hatalmak és szerződések nem változtathatnak.

Azóta a Kárpát-medence örökös uralkodója Szűz Mária, aki hatalmát a Magyar Szent Koronán keresztül gyakorolja.

A Magyar Szent Korona a keresztény misztika egy különleges tárgya, és mint ilyen, szoros összefüggésben áll a magyarság múltbeli, jelen – és jövőbeli történelmi szerepével és küldetésével is.

Tömény hazugság és tudatferdítés

2 komment

Címkék: fasizmus idiotizmus agymosás történelem hamisítás Adolf Hitler Orbán Viktor Szent Korona

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoltnyari.blog.hu/api/trackback/id/tr1005339519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloyva (törölt) 2013.06.02. 23:21:02

"Az átadást, a felajánlást Szűz Mária elfogadta."
A szerződés eredeti példánya megtekinthető a Mennyország kettes portáján, munkanapokon 09:00-tól 17:00-ig. A kulcsokat kérje Szent Pétertől!

Megyek, importálok egy kis szénát!

nyarizsolt 2013.06.03. 14:34:16

@Gloyva: Kivételesen minden második szombaton is megtekinthető, 2 miatyánk és két szűzmária elmondása után... :-)
süti beállítások módosítása